KAJIAN AYAM PROBIOTIK USM PAPAR KEJAYAAN PEMINDAHAN ILMU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 Jun 2015 - Kajian ayam probiotik, iaitu penyelidikan yang membolehkan ayam membesar menggunakan bahan makanan yang ditambah probiotik adalah antara kisah kejayaan Universiti Sains Malaysia (USM) dalam memindahkan ilmu kepada komuniti.