ATLET PERAHU LAYAR USM CEMERLANG DALAM SUKAN SEA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 Jun 2015 – Atlet sukan perahu layar dari Universiti Sains Malaysia (USM), Geh Cheow Lin, 20, berjaya membuktikan kecemerlangannya membanggakan negara dengan meraih dua pingat Perak dalam acara perahu layar pada Sukan SEA ke-28 di Pusat Pelayaran Kebangsaan Singapura, baru-baru ini.