PESAKIT DIABETES PERLU RANCANG PEMAKANAN SIHAT SEMASA BERPUASA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 18 Jun 2015 – Bagi pesakit diabetes atau kencing manis, berpuasa pada bulan Ramadhan ini menjadi satu cabaran kepada mereka kerana berisiko untuk mendapat serangan hipoglisemia, hiperglisemia dan dihidrasi.