PELA JAR DAN PENSYARAH SAINS FORENSIK PPSK HASILKAN BUKU PERTAMA DALAM BIDANG KRIMINOLOGI DI MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 15 Jun 2015 - Pelajar dan pensyarah Program Sains Forensik, Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK), Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya menghasilkan buku untuk mengupaskan mitos dan fakta tentang jenayah, penjenayah dan mangsa jenayah yang pertama di Malaysia.