KOPERASI WARGA USM KELANTAN BUKA KEDAI FARMASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 17 Jun 2015 - Koperasi Warga Universiti Sains Malaysia (KWUSM) telah membuka satu lagi anak syarikat yang dikenali sebagai Kedai Farmasi Lestari Sdn. Bhd. yang dirasmikan oleh Timbalan Pengarah Kanan Farmasi Hospital Universiti Sains Malaysia (USM) Haji Zainol Abidin Hamid di sini.