KEKAL PRODUKTIVITI SEPANJANG RAMADHAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 15 Jun 2015 – Unit Pemakanan Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK) Kampus Kesihatan USM mengambil kesempatan dengan ketibaan Ramadhan untuk mendidik masyarakat agar mengamalkan gaya hidup sihat sepanjang berpuasa tanpa menjejaskan produktiviti kerja.