KEKAL PRODUKTIVITI SEPANJANG RAMADHAN
KUBANG KERIAN, 15 Jun 2015 – Unit Pemakanan Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK) Kampus Kesihatan USM mengambil kesempatan dengan ketibaan Ramadhan untuk mendidik masyarakat agar mengamalkan gaya hidup sihat sepanjang berpuasa tanpa menjejaskan produktiviti kerja.
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | Article |
| Language: | English |
| Published: |
USM
2015
|
| Subjects: | |
| Online Access: | http://eprints.usm.my/35559/ http://eprints.usm.my/35559/1/USM_News_Portal_-_KEKAL_PRODUKTIVITI_SEPANJANG_RAMADHAN.pdf |
| Summary: | KUBANG KERIAN, 15 Jun 2015 – Unit Pemakanan Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK) Kampus
Kesihatan USM mengambil kesempatan dengan ketibaan Ramadhan untuk mendidik masyarakat agar
mengamalkan gaya hidup sihat sepanjang berpuasa tanpa menjejaskan produktiviti kerja. |
|---|