DERMA DARAH AMALAN MULIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 15 Jun 2015 - “Menderma darah mampu menyelamatkan nyawa seseorang pesakit yang memerlukan darah,” kata Law Pho Guan, 58, yang telah menderma darah sebanyak 91 kali di Unit Perubatan Transfusi, Hospital Universiti Sains Malaysia.