USM BANTU UIM JADI LEBIH KOMPREHENSIF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 Jun 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui penandatanganan Memorandum Persefahaman (MoU) akan bekerjasama membantu Universiti Islam Madinah (UIM) menjadi lebih komprehensif dengan penawaran kursus-kursus selain daripada Pengajian Islam termasuk Kejuruteraan, Sains Komputer dan Sains.