PERANAN LAKI-LAKI DAN BAPA PENTING UNTUK PERKUKUH INSTITUSI KELUARGA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KOTA BHARU, 14 Jun 2015 - Peranan laki-laki dan bapa penting dalam mengukuhkan institusi keluarga agar dapat menyumbang kepada pembangunan modal insan negara yang mapan sejajar dengan objektif sambutan hari bapa iaitu memperkukuhkan ikatan kekeluargaan antara bapa dengan ahli keluarga melalui aktiviti ceria bersama keluarga.