PELAJAR SAINS PERUBATAN DAN BIRO PENDIDIKAN KESIHATAN ADAKAN KHIDMAT BAKTI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PASIR PUTEH, 14 Jun 2015 - Seramai 26 orang pelajar perubatan tahun empat dari Pusat Pengajian Sains Perubatan Universiti Sains Malaysia (USM) dan 11 orang jururawat dari Biro Pendidikan Kesihatan, Unit Kejururawatan, Hospital USM telah mengadakan program pendidikan kesihatan dan pameran di kampung Pulau Lima, Pasir Putih, semalam.