KONGSI KEPAKARAN, ALUMNI BANTU PERKENALKAN PUSAT PENGAJIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 14 Jun 2015 - Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK) menerima kunjungan 12 orang pelajar Pelajar Tahun Dua Kursus Sains Sukan, Fakulti Sains Sukan Dan Rekreasi diiringi dua orang pensyarah daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM), Arau, Perlis mengadakan lawatan akademik ke Makmal Sains Sukan, Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK) hari ini.