CAKNA KESIHATAN DALAM BICARA RAMADHAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 11 Jun 2015 – Penjagaan kesihatan amatlah penting terutamanya pada bulan Ramadhan yang akan tiba tidak lama lagi. Menyedari hal itu, Pusat Islam Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) menganjurkan program Bicara Ambang Ramadhan dan Pelancaran Program Ihya Ramadhan di sini hari ini.