USM-ITB INTAI KOLABORASI BIDANG MIKROELEKTRONIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 10 Jun 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) memperluas kerjasama strategik dengan Institut Teknologi Bandung (ITB), antara institusi terkemuka di Indonesia bagi membangunkan kapasiti kedua-dua pihak khususnya dalam bidang Kejuruteraan Mikroelektronik.