SIMPOSIUM KEBANGSAAN ISLAM BINCANG ISU VAKSIN DARI PERSPEKTIF ISLAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 8 Jun 2015 - Perkembangan dan ledakan teknologi pada hari ini tidak dapat dielakkan oleh umat Islam di seluruh dunia yang membawa sama pelbagai isu termasuk dalam bidang perubatan yang memerlukan perhatian dan penyelesaian yang sewajarnya dengan terlebih dahulu berusaha memahami dalam perspektif syarak.