My SUFFAH BANTU PELAJAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 9 Jun 2015 - Pusat Islam Universiti Sains Malaysia (USM) melancarkan 'My Suffah' yang merupakan satu sistem yang dibangunkan untuk membantu para pelajar yang memerlukan bantuan kewangan.