LIGA IPT 2015: USM KONGSI MATA DENGAN UPM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 6 Jun 2015 – Skuad bolasepak Universiti Sains Malaysia (USM) menutup tirai Divisyen Dua Liga IPT 2015 dengan mencatatkan keputusan seri 2-2 menentang Universiti Putra Malaysia (UPM) pada perlawanan yang berlangsung di Stadium Olahraga USM hari ini. Walaupun telah berjaya mengesahkan tempat ke Divisyen Satu pada tahun hadapan, skuad Minden Tigers tetap menurunkan kesebelasan terbaiknya dalam usaha mengekalkan rekod cemerlang di laman sendiri.