KEMBARA KE PERKAMPUNGAN ORANG ASLI TINGKAT KESEDARAN KESIHATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 8 Jun 2015 - Biar pun meredah hutan belantara dengan masa perjalanan hampir 10 jam, misi Kembara Kemasyarakatan Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan Kubang Kerian untuk menyampaikan kesedaran kesihatan kepada masyarakat orang asli di sini berjalan lancar yang melibat sama Jabatan Kemajuan Orang Asli (JAKOA), Kelab Ekspedisi Kelantan (KEK) dan St John Ambulans Malaysia.