BSN BERI SUMBANGAN KEPADA PESAKIT WAD PEDIATRIK HUSM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 10 JUN 2015 - Menyedari keperitan yang dihadapi oleh pesakit kanakkanak Wad Pediatrik Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM), Bank Simpanan Nasional (BSN) menyampaikan sumbangan untuk berkongsi keceriaan di samping lebih mengenali masyarakat sekitar dan mengeratkan silaturrahim.