BORIA JADI MEDIUM SAMPAI MESEJ KESIHATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Pulau Pinang, 11 Jun 2015 - Seni tradisional warisan negeri Pulau Pinang, boria diangkat martabatnya sebagai medium untuk menyampaikan mesej kesihatan melalui projek khas Universiti Sains Malaysia (USM) dengan beberapa pihak lain sebagai satu usaha komersil pelancongan.