Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Penolong Pegawai Keselamatan KP27 Kertas II (KPSL 2014) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2014)

(untitled)
Tarikh : 2 Julai 2014 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LAPAN (8) soalan berbentuk esei. Anda dikehendaki menjawab LIMA (5) soalan sahaja. Jawab sekurang-kurangnya DUA (2) soalan daripada bahagian A dan B, dan SATU (1) soalan daripada bahagian C. Setiap soalan bernilai 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN