USM PERLUAS PENAWARAN PROGRAM PENGAJIAN KE LUAR NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
MEDAN, SUMATERA UTARA, INDONESIA, 5 Jun 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) berhasrat meluaskan lagi penawaran program secara pesisir di luar negara menggunakan model baharu melalui kolaborasi dengan institusi pengajin tinggi di luar negara termasuk melalui penawaran program ijazah berkembar.