USM PERKUKUH KERJASAMA STRATEGIK DENGAN TELKOM UNIVERSITY - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 Jun 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Siswazah Perniagaan (GSB) hari ini memperkukuhkan kerjasama strategik dengan Universiti Telkom (UT), Bandung, Indonesia dengan berlangsungnya majlis penandatanganan perjanjian persefahaman (MoU) yang berlangsung di Bilik Mesyuarat GSB USM, hari ini.