USM PERKUKUH HUBUNGAN DENGAN ALUMNI DI INDONESIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
MEDAN, SUMATERA UTARA (INDONESIA), 5 Jun 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) merancang untuk tingkatkan pengambilan pelajar ijazah pertama secara persisiran sehingga 2,000 orang melalui kolaborasi dengan universiti di Sumatera Utara dengan sasaran enrolmen pelajar pengajian jarak jauh keseluruhannya seramai 10,000 menjelang tahun 2020.