TINGKATKAN UPAYA PELAJAR MELALUI ASENet - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
MEDAN, SUMATERA UTARA (INDONESIA), 6 Jun 2015 - Para pelajar universiti perlu menerokai peluang seluas mungkin melalui pengupayaan dalam pelbagai aktiviti, termasuk keusahawanan. Menurut Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman, usaha pengupayaan ini perlu diteruskan dan disokong dengan mendorong para pelajar untuk lebih berfokus dan bekerja bersama-sama untuk pembangunan negara.