PUSAT SEJAHTERA DAN IPPT BEKERJASAMA BANTU PINDAH BAYI STAF USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 Jun 2015 – Pusat Sejahtera Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini membantu sepasang suami isteri yang bertugas di USM untuk memindahkan segera bayi mereka yang dilahirkan pra matang atau tidak cukup bulan untuk mendapat kemudahan rawatan lanjut di Hospital Tuanku Fauziah (HTF), Kangar, Perlis melalui ambulans Hospital Adventist, Pulau Pinang.