OBESITI DAN HIPERTENSI PEMBUNUH DALAM DIAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 6 Jun 2015 - Obesiti dan hipertensi sudah tidak asing lagi dalam kalangan rakyat negara ini kerana kedua-duanya boleh membawa maut jika seseorang mengambil ringan terhadap kesannya.