MYROC 2015 ASAH KREATIVITI KANAK-KANAK KEPADA ROBOTIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 4 Jun 2015 - Malaysia Youth Robotics Competition 2015 (MYROC 2015) Northern Region yang dianjurkan oleh para pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kejuruteraam melalui Robotic Club dan Syarikat My-Robot di sini berjaya mencungkil bakat dan kreativiti kanakkanak di samping mendidik mereka dalam ilmu yang berkaitan robotik.