BANGGA DENGAN USM: ALUMNI BUKTIKAN MAMPU BANGUN UMMAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
MEDAN, SUMATERA UTARA (INDONESIA), 5 Jun 2015 - Pertama kali melihatnya tidak siapa sangka beliau usahawan yang sangat berjaya, malah mampu memiliki hotel sendiri. Tatkala beliau menawarkan hotelnya menjadi tempat pertemuan para ilmuan di sini dan dari Universiti Sains Malaysia (USM) dalam majlis pertemuan pemimpin universiti di sini dengan Naib Canselor USM Profesor Dato’ Dr. Omar Osman sebagai wahana pembangunan cendekiawan Islam, terasa hebatnya laki-laki ini dengan kecintaaan mendalamnya kepada ilmu.