WCM 2016: MALAYSIA JADI TUMPUAN SAINTIS MALACOLOGY DUNIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 4 Jun 2015 – Saintis tersohor dunia dalam bidang malacology (kajian kerangkerangan dan siput) akan berkumpul di negara ini bagi membincangkan isu pemeliharaan organisma bercengkerang yang makin diancam kepupusan.