PROJEK GUARANA LONJAK KEMAHIRAN KEUSAHAWANAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Jun 2015 – Pelancaran Projek Perladangan Guarana yang melibatkan inisiatif Kosiswa Universiti Sains Malaysia (USM) Kejuruteraan Nibong Tebal Berhad dengan Ritz Manufacturing (M) Sdn. Bhd. disifatkan selaras dengan agenda pembangunan budaya keusahawan dalam diri mahasiswa.