LIGA IPT 2015: USM LAKAR SEJARAH LAYAK KE DIVISYEN SATU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 Jun 2015 – Impian menggunung skuad bolasepak Universiti Sains Malaysia (USM) Minden Tigers untuk beraksi dalam Liga IPT Divisyen 1 tercapai setelah menumpaskan Kolej Komuniti Pulau Pinang (KKPP) 1-0 pada perlawanan yang berlangsung di Stadium Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang, hari ini.