AHLI LGU DAN PEMIKIR STRATEGIK BINCANG SENARIO MASA HADAPAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 Jun 2015 - Ahli-ahli Lembaga Gabenor Universiti (LGU) bersama-sama pemikir strategik dari dalam kalangan ahli-ahli perniagaan terkemuka yang mempunyai pengalaman luas dengan dipimpin tokoh korporat yang juga ahli LGU Tengku Tan Sri Mahaleel Tengku Arif mengadakan makmal khas di sini hari ini untuk melihat kekuatan USM dan senario masa hadapan yang ingin dibangunkan bersama-sama.