383 ORANG STAF KAMPUS KESIHATAN USM TERIMA APC - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 3 Jun 2015 - Seramai 383 staf Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) 2014 yang berlangsung di Dewan Utama Kampus Kesihatan USM hari ini.