227 ORANG PELAJAR BAHARU SARJANA PERUBATAN DAFTAR DIRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 2 Jun 2015 - Seramai 227 orang pelajar baharu Sarjana Perubatan (M.Med) Sidang Akademik 2015/2016 Universiti Sains Malaysia (USM) mendaftar diri di sini mulai semalam serta mengikuti program dan menjalani Program Suai Kenal hari ini yang akan berakhir esok.