USM, NUT TINGKATKAN KERJASAMA MELALUI PENUBUHAN PUSAT TEKNOLOGI GIKAKU NUT-USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 29 Mei 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus meningkatkan kerjasama antarabangsanya dengan Nagaoka University of Technology (NUT) Jepun dalam bidang akademik dan penyelidikan melalui penubuhan Pusat Teknologi Gikaku NUT-USM (NUT-USM Gikaku Technology Centre).