TEATER NISYA KHALEED DAPAT SAMBUTAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 27 Jun 2014 - Teater 'Nisya Khaleed' yang pertama kalinya diangkat ke pentas di Festival Teater MAKUM Mac 2015 yang lepas dipentaskan semula di Dewan Budaya Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama DBP Wilayah Utara, Pejabat Naib Canselor USM dan Pusat Pengajian Seni USM menerima sambutan yang hangat.