PERJUANGAN MEMARTABATKAN BAHASA MELAYU TANGGUNGJAWAB SEMUA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG , 1 Jun 2015 - Bahasa Melayu akan kembali menjadi bahasa ilmu, bahasa pentadbiran serta bahasa kesatuan apabila semua masyarakat bersatu memperjuangkan penggunaan Bahasa Melayu dengan tindakan dan kuasa yang menyeluruh.