LGU RETREAT: MENYEDIAKAN UNIVERSITI UNTUK MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 31 Mei 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) sedang bergerak menyediakan keperluan menghadapi masa hadapan dengan strategi yang lebih berkesan. "Apabila USM diberikan tanggungjawab menjalani program Pemacuan untuk Kecemerlangan (APEX), harapan kerajaan, rakyat dan semua pemegang taruh adalah tinggi yang perlu dipenuhi," kata Pengerusi Lembaga Gabenor USM (LGU) Tan Sri Datuk Dr. Zulkefli A. Hassan.