KEMBALI PADA ASAS-PENGERUSI LGU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 Jun 2015 - Menguruskan sebuah universiti bukan satu tugas mudah, justeru prinsip asas perlu dipegang kukuh supaya ia selari dengan matlamat jangka panjang dan kekal relevan. Pengerusi Lembaga Gabenor Universiti Sains Malaysia (USM), Tan Sri Datuk Dr. Zulkefli A. Hassan berkata, visi dan misi universiti perlu jelas dan merangkumi rasa kepunyaan dalam kalangan warganya di semua peringkat.