HALA TUJU UNIVERSITI DIBAHAS: PERANCANGAN STRATEGIK PERLU LEBIH BERFOKUS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 1 Jun 2015 – Hala tuju dan amalan terbaik untuk Universiti Sains Malaysia (USM) kekal berdaya saing dan relevan pada masa hadapan dibincang secara intensif namun santai bersama ahli-ahli Lembaga Gabenor Universiti, di sini hari ini.