DEWAN PERUNDINGAN PELAJAR USM BAHAS USUL ROHINGYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 31 Mei 2015 - Sebanyak 13 usul dibahaskan oleh Ahli Dewan Perundingan Pelajar (DPP) Universiti Sains Malaysia (USM) tidak termasuk 2 usul tergempar pada mesyuarat siri kedua Dewan Perundingan Pelajar USM Sidang Akademik 2014/2015 di Dewan Persidangan Universiti hari ini.