USM RANCANG TAWAR PROGRAM IJAZAH BERSAMA UNIVERSITI JEPUN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 29 Mei 2015 – Kerjasama antarabangsa di antara Universiti Sains Malaysia (USM) dengan Toyohashi University of Technology (TUT), Jepun membuka ruang lebih besar ke arah pemantapan kolaborasi sedia ada serta menerokai program-program baharu.