SUKARELAWAN USM SEDIA BERBAKTI BANTU PENDATANG ROHINGYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
ALOR SETAR, 27 Mei 2015 - Sukarelawan Universiti Sains Malaysia (USM) bersedia untuk menyumbang bakti bagi membantu mengurangkan penderitaan mereka yang memerlukan bantuan termasuk pendatang Rohingya. Sumbangan dan bantuan kemanusiaan akan diuruskan berdasarkan keperluan asas yang diperlukan agar ia dapat mengurangkan beban pihak yang mengurus mereka yang terlibat.