SIKAP YANG BETUL, TEKANAN SOSIAL PENTING LAKSANA "GREEN HR" - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 Mei 2015 - Sikap yang betul semua pihak sama ada organisasi mahu pun dalam kalangan masyarakat penting dalam menentukan kejayaan pelaksanaan amalan hijau demi menjaga alam sekitar. Apatah lagi, mereka yang melaksanakan usaha menjaga alam sekitar akan kelihatan prihatin dan baik dari kaca mata pelanggan mahu pun orang ramai dengan bersikap dan bertindak sedemikian.