PERUBAHAN SET MINDA DAN PENGGUNAAN SISTEM YANG CEKAP DAPAT BANTU KEJAYAAN "GREEN HRM" DAN ORGANISASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 Mei 2015 - Antara cabaran utama dalam memastikan kejayaan pelaksanaan pengurusan sumber manusia yang dapat menjaga alam sekitar atau 'Green HRM' ialan dengan mengubah set minda semua pihak yang terlibat dan menggunakan sistem perisian yang dapat meningkat kecekapan pengurusan terutamanya dalam aspek pelan penggantian sesebuah organisasi.