PEMBANGUNAN PINTAR UNTUK MASA HADAPAN YANG LESTARI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 29 Mei 2015 - Negara memerlukan pembangunan infrastruktur pintar dalam melestarikan masa hadapan untuk generasi yang akan datang melalui pelbagai aplikasi yang ada termasuk dalam proses pendidikannya.