PAKAR KRISTALOGRAFI RAIH ANUGERAH PRODUKTIVITI PENYELIDIKAN KING SAUD UNIVERSITY - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, MEI 2015 – Ahli kristalografi sinar-X tersohor dunia dan mantan Profesor di Pusat Pengajian Sains Fizik Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Emeritus Fun Hoong Kun telah mengharumkan nama negara sekali lagi apabila dipilih sebagai penerima Anugerah Produktiviti Penyelidikan: Kategori Sains Kesihatan daripada King Saud University, Riyadh, Arab Saudi.