NEGARA PERLU PEMBANGUNAN YANG MENYELURUH DAN LESTARI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 Mei 2015 – Untuk mencapai sasaran sebagai negara ekonomi berpendapatan tinggi menjelang 2020, satu dasar yang khusus, menyeluruh dan lestari amat perlu dirangka. Usaha ini penting untuk memenuhi keperluan menyeluruh masyarakat termasuk kumpulan yang miskin dan terpinggir. Justeru ia perlulah meliputi seluruh sudut pembangunan modal insan dan pendidikan masyarakat.