Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S27 Kertas II (KPSL 2014) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2014)

(untitled)
Tarikh : 2 Julai 2014 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LAPAN (8) soalan berbentuk esei. Anda dikehendaki menjawab LIMA (5) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN